Cacaomuseum has been opened in March 2017!

The 3rd of March 2017, the Cacaomuseum at the Czaar Peterstraat 175 in Amsterdam has been opened!!!!!!! With a lot of information, award winning bean to bar chocolate, other surprising chocolate products such as chocolate cheese, chocolate beer, and we serve delicious origin chocolate cake, cheese, and origin coffee from Peru!!

Boekenlegger op de permalink.

1. Hallo Henkjan Laats,

Afgelopen zaterdag was ik, samen met een vriendin op het chocoafestival in de beurs van Berlage, waar we elkaar ontmoet hebben.
    Wij vroegen ons af of de geplande opening, morgen in de tsaar Peterstraat in Amsterdam, nog doorgaat.
    We konden op de website geen duidelijke informatie hierover vinden en willen niet voor niets naar Amsterdam reizen.
    Alvast bedankt voor het antwoord.
    Met vriendelijke groet,
    Tjaak Broek

• Beste Tjaak,
      Sorry, ik lees het bericht nu pas. Wij zijn 2 maart opengegaan en hadden 3 maart onze opening. Misschien bent u al langs geweest, zo niet dan zou het erg leuk zijn als u langskomt. Zoals u weet is het een klein museum, met een breed assortiment van bijzondere chocolade (in de straat die vorig jaar als leukste winkelstraat van Nederland is gekozen).
      Veel groeten,
      Henkjan